MITT GALLERI

Agathe - KristinSkaperGleder

AGATHE

"Agathe er et maleri av en sjiraff med dype blå øyne. Hun står mot en rosa og blå bakgrunn, som gir en følelse av ro og glede. Dette er et uttrykk for vennskap og kjærlighet"

Elvis - KristinSkaperGleder

ELVIS

"Elvis er et livlig portrett av en rødlig rosa hest med brune øyne. En gul stjerne lyser i pannen hans, og hans unike 'Elvis-sveis' tilfører karakter. Dette maleriet står mot en dyp brun bakgrunn, som framhever hestens farge og uttrykk. Dette er et kunstverk fullt av energi og personlighet"

Molly - KristinSkaperGleder

MOLLY

"Molly er et kjærlig portrett av en hund med brune øyne og lilla sløyfer på ørene. Hun bærer også et matchende lilla halsbånd. Molly smiler søtt, noe som gir bildet et varmt og vennlig uttrykk. Mot en rødlig rosa bakgrunn, fremheves Mollys livlige personlighet og sjarmerende utseende. Dette er et bilde av vennskap og glede"

Simba - KristinSkaperGleder

SIMBA

"Simba er et levende portrett av en løve, presentert mot en lyseblå bakgrunn. Han er omgitt av blomster i strålende farger som gul, rød og oransje. Dette maleriet gir en følelse av styrke og ro, og viser naturens skjønnhet og livskraft. Dette er et bilde som feirer naturen og dens konge, løven"

Charlie - KristinSkaperGleder

CHARLIE

"Charlie er et dynamisk portrett av en geitebukk med gråblå øyne. Han er avbildet mot en bakgrunn som spiller med nyanser av grønn, blå og lyseblå. Dette bildet utstråler en følelse av eventyr og frihet, og fremhever Charlie sin nysgjerrige og lekne natur. Dette er en hyllest til livets farger og dyrenes undrende ånd"

Gullfert - KristinSkaperGleder

GULLFERT

"Gullfert er et kreativt portrett av en hund, plassert i et fantasifullt rom med en dør. Bakgrunnen har et panel med et spektrum av farger, inkludert blå, oransje, brun, rød og grå. Dette kunstverket skaper en verden av eventyr og nysgjerrighet, hvor Gullfert virker som en ivrig utforsker. Dette er et maleri som inviterer betrakteren til å utforske og oppdage, akkurat som Gullfert gjør"

Prinsesse Gullhår - KristinSkaperGleder

PRINSESSE GULLHÅR

"Prinsesse Gullhår er et rikt portrett av en prinsesse med gyllent hår og brune øyne. Hun bærer en krone prydet med lilla diamanter, og en nydelig rosa kjole. Mot en varm, orangsje-rød-brun bakgrunn, skinner Prinsesse Gullhårs skjønnhet og nåde gjennom. Dette maleriet er en feiring av majestet, skjønnhet, og feminin kraft"

Chaico - KristinSkaperGleder

SHAICO

"Shaico" er et livlig portrett av en hund med brune øyne, plassert i en frodig kornåker under en klar blå himmel. Dette maleriet gir en følelse av frihet og glede, og fremhever Shaicos livfulle ånd og kjærlighet til naturen. Dette er et bilde som fanger essensen av livets enkle gleder og skjønnheten i vår naturlige verden"

Eddie - KristinSkaperGleder

EDDIE

"Eddie er et detaljert portrett av en marihøne, plassert mellom to trær mot en ren hvit bakgrunn. En stripe med grønt gress tilfører liv og kontrast til scenen. Dette maleriet fremhever skjønnheten i naturens små underverker, og fanger Eddie i et øyeblikk av ro og nysgjerrighet. Dette er en hyllest til de små detaljene i naturen som ofte blir oversett, men som tilfører så mye til vår verden"