Vilkår Og Betingelser

  1. Generelt: Nettstedet kristinskaperglede.no eies og drives av Kristin. Ved å bruke nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene.

  2. Opphavsrett: Alt innhold på dette nettstedet, inkludert tekst, grafikk, logoer, bilder, er eiendommen til Kristin og er beskyttet av internasjonal opphavsrett. Uautorisert bruk, reproduksjon, endring eller distribusjon av materialet er strengt forbudt.

  3. Privatliv: Vi respekterer ditt privatliv. All informasjon vi samler inn, for eksempel e-postadresser eller kontaktdetaljer, vil bli holdt konfidensielt og vil ikke bli solgt, utleid, lånt ut eller på annen måte delt med tredjepart uten ditt uttrykkelige samtykke.

  4. Ansvarsbegrensning: Mens vi tar alle rimelige forholdsregler for å sikre at informasjonen på dette nettstedet er korrekt, er vi ikke ansvarlige for noen feil eller utelatelser, eller for resultater oppnådd fra bruken av denne informasjonen.

  5. Kjøpsvilkår: Når du kjøper et produkt fra KristinSkaperGlede, godtar du å betale full pris for produktet pluss eventuelle fraktkostnader. Alle salg er endelige, og ingen refusjoner vil bli gitt, med mindre produktet er skadet ved ankomst.

  6. Endringer i Vilkårene: Vi forbeholder oss retten til å endre disse vilkårene og betingelsene når som helst uten forvarsel. Det er ditt ansvar å regelmessig sjekke disse vilkårene og betingelsene for eventuelle endringer.

Hvis du har spørsmål om disse vilkårene og betingelsene, vennligst kontakt oss.